Ktorý film si pozrieme v Letnom kine na Kuchajde v sobotu 13. júla 2024 o 21.30?

Jedeme na teambuilding

Ambiciózneho korporátneho zamestnanca Aleša (Jakub Prachař) jeho narcistický šéf (Alexander Bárta) namiesto povýšenia preloží na najhoršie oddelenie – do call centra. Tam veľmi rýchlo musí prísť na to, ako spolu s trafenou konšpirátorkou Marcelou (Peťa Polnišová), neurotickým nihilistom Michalom (Vojtěch Kotek), „vzorňáčkou“ Jitkou (Anna Polívková) a ďalšími bizarnými kolegami vytvoriť zohratú partiu. Len tak môže počas teambuildingového víkendu poraziť bývalých kolegov, zachrániť svoje nové oddelenie pred zrušením a hlavne nájsť stratenú sebaúctu.

Krajina pôvodu: Česko, Slovensko

Rok výroby: 2023

Dĺžka: 105 min.

Réžia: Zuzana Marianková

Hrajú: Jakub Prachař, Vojtěch Kotek, Anna Polívková, Petra Polnišová, Alexander Bárta, Evelyn Kramerová, Richard Autner a ďalší

ČSFD: 46 %

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=RvV-EcOWbkQ&t=1s

Karlos

Karlosa Vémolu pozná v Česku a na Slovensku takmer každý. Zápasník a kontroverzná hviezda bulváru, ale aj hrdý otec a manžel slovenskej playmate Lely Ceterovej. Film je príbehom o ceste chudobného chlapca z Moravy až do vypredanej O2 Arény. Karlos nie je športový dokument o drine a zápase, ale film o extrémnej osobnosti v extrémnych časoch.

Krajina pôvodu: Česko

Rok výroby: 2024

Dĺžka: 90 min.

Réžia: Michal Samir, Šimon Šafránek

Účinkujú: Karlos Vémola, Lela Ceterová

ČSFD: 41 %

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=RTD0GmsI1SM&t=7s